Voorwaarden

Wanneer u bij ons een product koopt kunt u dit op diverse manieren bij ons doen. Op een markt, in de showroom en via internet.

De prijzen op onze site zijn inclusief 21% BTW !!!

Wanneer u bij ons een product wilt aanschaffen kunt u dit op diverse manieren doen. Op een markt, in de showroom of via internet.

Koopt u bij ons op de markt  dan wordt het beeld direct door u betaald en meegenomen.

Komt u bij ons in de showroom en neemt u uw aankoop zelf mee, dan betaalt u direct.

Indien het beeld thuisgebracht moet worden kan u ook bij aflevering betalen.

Wanneer u via de internet-winkel een beeld bestelt, zijn er 3 opties:

           - u komt zelf het beeld halen en betaalt bij afname

           - u betaalt het beeld met verzendkosten door vooraf het geld op onze girorekening te storten en wij 
             sturen het beeld  zo spoedig mogelijk naar het door u opgegeven adres 

           - wij brengen het beeld naar u toe (bv als deze heel zwaar is). De prijs van het beeld wordt verhoogd  met transportkosten. (maximaal 75 Euro dit geld niet voor groothandel). Binnen de historische driehoek Hoorn, Enkhuizen,  Medemblik  bezorgen wij gratis thuis

Wanneer het blijkt dat het beeld het transport door ons of via de post niet heeft overleeft ontvangt u van ons gratis een ander beeld. U dient het mankement wel binnen 4 dagen te melden.

Transport door u zelf is op eigen risico. Wij zullen u wel adviseren wat betreft het transport het is echter op eigenrisico.

Bij verkoop aan bedrijven zijn de transport en verpakkingskosten voor de afnemer. Dus de prijzen zijn afhaalprijzen  zonder de verpakkingskosten!!

De beelden van polystone kunnen het beste na aankoop geschilderd worden met een blanke lak. Hierdoor blijven de kleuren beter behouden. Ook is het beter als de polystone beelden 's winters binnen worden opgeslagen.

 

Bij alle beelden moet er 's winters op gelet worden dat er geen water blijft staan. Wanneer het gaat vriezen bestaat de kans dat het beeld kapot vriest. (ja ook het beton kan kapot vriezen)